Tim Torfs, hoe werkt het?


De Tim Torfs afslankkuur is afgeleid van de Momentumkuur. In tegenstelling tot de Momentumkuur heeft het Tim Torfs dieet een afslankduur van negen weken. Afslanken in een korte periode van iets meer dan twee maanden en dit op een goede en veilige manier doen is het doel van het Tim Torfs dieet. De Momentumkuur bestaat uit drie fasen, het Tim Torfs dieet bestaat uit twee fasen, de dieetfase en de stabiliteitsfase.
De eerste fase bestaat uit in totaal 27 dagen. Het bestanddeel L-Carnitrin wordt tijdens deze afslankkuur gebruikt in de vorm van druppels. L-Carnitrin ondersteund het afslankproces. De tweede en laatste fase van het dieet, de stabiliteitsfase, heeft als doel het in balans brengen van het lichaam, het wennen aan het nieuwe voedingspatroon en het nieuwe gewicht.
Het Tim Torfs dieet laat het overtollig vet verdwijnen, het is een goedwerkende afslankkuur. Wanneer je met een dieet bezig bent heb je vaak al snel geen motivatie meer om verder te gaan. Omdat het Tim Torfs dieet werkt met druppels L-Carnitrin ervaar je geen hongergevoel. Hongergevoel heeft meestal de werking dat mensen het afslanken niet meer volhouden en verlangen naar een snelle hap wat meestal slecht is voor het lichaam. Al het tot dan toe gedane moeite voor een dieet wordt in een klap tenietgedaan. Met Tim Torfs hoef je niet bang te zijn voor deze bijwerking.

Voeding tijdens Tim Torfs


Goed eten en voldoende eten is ook tijdens de afslankkuur zeer belangrijk. Er zijn vele keuzemogelijkheden qua producten waaruit u kunt kiezen. Er zijn heerlijke maaltijden mee te maken, wat u misschien vooraf niet zou kunnen bedenken. Samen met een gecertificeerde Tim Torfs afslankcoach kun je een voedingsplan opstellen waarin staat beschreven wat uw wensen zijn en welke voedingskeuzes gezond en verstandig zijn.

Tim Torfs afslankcoach


Een gecertificeerde afslankcoach welke gespecialiseerd is in het Tim Torfs dieet. De afslankcoach is erop getraind om goede informatie te verstrekken bij alle vragen omtrent Tim Torfs en kan handige tips geven.
Zodra je een vraag hebt, stel je deze aan je afslankcoach en je ontvangt dan gauw een reactie terug zodat je zonder problemen of onzekerheden of je het wel goed doet, verder kunt gaan met de afslankkuur.
Voorafgaand aan het Tim Torfs dieet stel je voor jezelf of samen met je afslankcoach een reëel streefgewicht. Wanneer je dit streefgewicht uiteindelijk hebt behaald zal dat een overwonnen gevoel geven.

Beweging en de afslankkuur


Wanneer je gestart bent met het Tim Torfs dieet is sporten natuurlijk daarnaast een goede optie om goed voor je lichaam te zorgen. Sporten is gezond en in combinatie met de afslankkuur maakt dit de eindresultaten extra goed haalbaar. Kies een sport waarbij jij je goed voelt. Je kunt een sport zelfstandig uitvoeren maar samen met iemand een sport beoefenen kan ook extra motivatie geven. Er zijn sporten voor binnenshuis en buitenshuis, via internet kun je heel wat inspiratie opdoen of vraag eens bij een sportschool in de buurt welke sporten daar aangeboden worden.