Wat is het Tim Torfs dieet?

Het Tim Torfs dieet wordt ook wel het Tim Torfs Momentum dieet genoemd. Het Tim Torfs dieet is namelijk gebaseerd op de aanpak zoals de Momentumkuur. De Momentumkuur van Tim Torfs. Bij het Tim Torfs dieet slank je af in een periode van 9 weken. Je slankt het aantal kilo’s af waar jij naar streeft op een veilige en gezonde manier. Je krijgt hierbij ondersteuning van een persoonlijke afslankcoach welke gespecialiseerd is op het gebied van Tim Torfs.
Het prettige aan deze afslankkuur is dat bij de Momentumkuur van Tim Torfs het hongergevoel wordt tegengehouden. Het werkend middel die de hongert stilt is L-carnitrin. Doordat het hongergevoel afneemt kun je gemakkelijk het dieet volhouden.

Tim Torfs dieet voor iedereen?

Het Tim Torfs dieet is geschikt voor mannen en vrouwen. Maar niet voor iedere leeftijd, zoals bij ieder dieet. Het is verstandig om na de groeispurt te starten met het dieet indien je te zwaar bent voor je leeftijd en lengte. Dit kun je berekenen met een BMI checker, deze kun je vinden op diverse websites.
Wil je een aantal kilo’s afslanken of heb je een beetje overgewicht of obesitas, dan is het Tim Torfs een geschikte afslankkuur voor jou.

Sporten en Tim Torfs?

Of je nou een dieet volgt of niet, beweging is altijd goed. Kies een sport die jij leuk vindt. Bijvoorbeeld fitness, hierbij kun je diverse spiergroepen trainen door groepslessen volgen of zelfstandig te gaan sporten. Gezelligheid tijdens het sporten kan ervoor zorgen dat je met meer plezier sport en dat je gemotiveerd blijft om te blijven sporten.
Sporten met iemand, een vriendin bijvoorbeeld, is ook een motivatie. Spreek af wanneer je samen wilt gaan sporten. Op deze manier motiveert de een de ander. Je kunt dan samen naar de sportschool gaan, maar ook binnen oefeningen doen is een goede optie. Er bestaan veel sport-apps waarmee je stap voor stap bijvoorbeeld spieroefeningen krijgt uitgelegd die je na kunt doen. Dit kun je alleen doen, maar samen is het wellicht langer vol te houden en gezelliger.
Je kunt ook in de buitenlucht gaan wandelen of fietsen. Hardlopen is ook een sport die veel mensen beoefenen om in vorm te komen en te blijven, maar pas wel op voor blessures. Hardlopen vraagt veel van het lichaam, de gewrichten, zoals de voeten en de knieën. Bouw het daarom rustig op door middel van bijvoorbeeld een hardloopschema. Begin met een aantal meters hardlopen en daarna wandelen en probeer steeds wat langer te hardlopen. Maar luister naar je lichaam. Niet alleen bij een sport als hardlopen, maar bij iedere sport. Als je pijn voelt doe het dan rustig aan. Overbelast de spieren niet. Geef bij spierpijn het lichaam de tijd om te herstellen en sport tussendoor rustig door.