Wil je stevig afvallen dan kun je goed de afslankkuur van het Kruidvat gebruiken. Door gebruik te maken van een afslankkuur kun je veel gewicht verliezen juist omdat je actief oplet wat je allemaal binnen krijgt.

Naast het volgen van de kuur kun je er eveneens voor zorgen om effectiever met voedsel om te gaan door het metabolisme te verhogen.

Op wat voor manier kun je een afslankkuur effectief gebruiken en wat kun je nog meer doen om het afvallen optimaal te bevorderen?

Aangepast voedsel

Afslanken begint uiteraard met een aangepast eetpatroon. Door af te vallen met een afslankkuur van het Kruidvat dien je - in plaats van je oude eetgewoonte mogelijk bestaande uit voor verpakte maaltijden - meer zelf gezonde maaltijden samenstellen. Dat houdt in dat je zelf ingrediënten moet uitkiezen waarmee je heerlijke maaltijden kunt maken.

Lekker koken is altijd belangrijk echter je moet weten wat je gebruikt. Gezonde volwaardige ingrediënten bestaande uit:

  • alle soorten zuivel, kaas, melk, eieren, echter vermijdt de zoet houdende vla. Neem volwaardige naturel producten;
  • noten en vis voor onverzadigde vetten;
  • pas mogelijk stevia toe als zoetmaker. Het geeft dezelfde zoetheid als suiker echter je krijgt er aanzienlijk minder energie van;
  • groenten en fruit welke geen hoog suiker gehalte hebben en dus traag verbranden.

Op basis hiervan kun je binnen een afslankkuur goede lekkere gerechten klaarmaken waar je van afslankt.

Beperk de hoeveelheid voedsel

Het lichaam is dagelijks gewend om een bepaalde hoeveelheid voedsel binnen te krijgen. Daar moet je verandering in brengen door relatief vaker te eten echter kleinere hoeveelheden. Daardoor blijven de maagsappen actief en wordt er relatief meer rendement uit voeding gehaald. Enerzijds kun je dus met minder door blijven draaien waarnaast je lichaam de voedingsstoffen ook beter uit het voedsel haalt. Zodoende kun je goed met de afslankkuur van het Kruidvat afvallen.

Gezonde snacks vooraf bereiden

Kleine maaltijden kun je innemen in de vorm van lekkere gezonde snacks. Binnen de afslankkuur passen dan ook goed snacks zoals:

  • naturel yoghurt met verse vruchten in stukken erdoor (een druppel stevia oplossing erdoor en het smaakt heerlijk zoet);
  • kwart met vers geperste citroensap voor een verfrissende maar vullende snack;
  • af en toe wat ongezouten noten tussendoor past goed binnen de Kruidvat afslankkuur.

Profiteer van een afslankkuur van het Kruidvat zodat jij optimaal iets doet aan je figuur en gewicht. Ook jij kunt voor je gezondheid iets doen.

Combineer afslanken met beweging

Beweging staat gelijk aan energie. Des te meer energie je per dag verbruikt des te meer dient je lichaam op zoek te gaan naar die energie. Je neemt bij de afslankkuur slechts een beperkte hoeveelheid energie in en dus dienen suikers en vetten in het lichaam aangewend worden. Daarnaast zorgt beweging ervoor dat spieren sterker worden en relatief minder vetten in het lichaam aanwezig zijn.

Afvallen voor jezelf

De beste reden die er bestaat: afvallen door je voor jezelf. Het gaat namelijk om hoe je eruit ziet en hoe je je voelt. Met minder gewicht voelt men zich over het algemeen veel beter, waarnaast het zeer gunstig is voor de algehele gezondheid. Maak daarom ook gebruik van de afslankkuur van het Kruidvat zodat jij van je overgewicht af komt en daardoor er veel beter uitziet.