Dé afslankkuur die werkt

Wanneer je hoort over afslanken met gebruik van supplementen zoals ampullen en capsules dan denk je misschien, dat is weer de zoveelste afslankkuur welke mooie resultaten belooft en niet nakomt. 

De afslankkuur welke gebruik maakt van ampullen en capsules en wél werkt is de Momentumkuur.

Wij zullen uitleggen hoe de Momentumkuur werkt. De Momentumkuur werkt dus zoals gezegd met ampullen en capsules. Ampullen Carnitrin en capsules Carnitine. De Momentumkuur bestaat uit 3 fases. De ampullen en capsules worden niet gelijktijdig ingenomen. Zo wordt alleen in fase 1 gebruik gemaakt van de ampullen Carnitrin en in fase 2 en 3 wordt gebruik gemaakt van de capsules Carnitine.

De ampullen en capsules die tijdens de Momentumkuur gebruikt worden zijn bedoelt ter ondersteuning van de afslankkuur. De vetstofwisseling van het lichaam wordt extra geactiveerd terwijl de spiermassa intact blijft. Nog een eigenschap van de ondersteunende middelen is dat het hongergevoel verminderd wordt waardoor het vernieuwde voedingsdieet gemakkelijk volgehouden kan worden.

Zoals eerder besproken bestaat de Momentumkuur uit 3 fases. Te noemen, fase 1 de dieetfase, fase 2 de stabiliteitsfase en fase 3 de levensfase. Iedere fase kent zijn eigen kenmerken en dit staat overzichtelijk beschreven in de handleiding welke meegeleverd wordt bij het Momentumkuur afslankpakket.

Een ander supplement welke tijdens de Momentumkuur gebruikt wordt is het Multi Vita supplement. Het Multi Vita supplement bevat vitaminen en mineralen en ondersteunt de weerstand van het lichaam ten tijde van de afslankkuur. 


Supplementen toepassen in Momentumkuur

Wij zullen een uitleg geven hoe de benoemde supplementen toegepast worden in de Momentumkuur. De Momentumkuur is een afslankkuur, dus de supplementen hebben sowieso een positieve eigenschap ten opzichte van het afslankproces.

Fase 1, 2 en 3 zijn onderdelen van de Momentumkuur. 
In fase 1 vindt het daadwerkelijke dieet plaats, vandaar de naam “dieetfase”. In deze fase wordt het meeste gewicht verloren, je ziet dus al snel resultaat, maar maak de afslankkuur wel helemaal af natuurlijk. Deze fase duurt in totaal 24 dagen. Er wordt gestart met het innemen van elke dag een ampul Carnitrin. Op de derde dag wordt gestart met het aangepaste voedingsdieet. De ampullen Carnitrin geven namelijk het beste effect af na drie dagen. Na drie dagen is er een verminderd hongergevoel wat het vernieuwde voedingsdieet makkelijker doet volhouden. Twee keer per dag wordt een Multi Vita supplement ingenomen.

In fase 2 begint de stabiliteitsfase. Nog wat extra kilo’s verliezen en een goede weg vinden in het nieuwe voedingsdieet en het eigen maken hiervan zijn aan de orde in deze fase. Deze fase duurt in totaal 21 dagen. In deze fase wordt, van de ampullen Carnitrin in fase 1, overgestapt op capsules Carnitine. Tijdens deze fase neem je twee capsules Carnitine in de ochtend en ook twee keer per dag een Multi Vita supplement.

Fase 3 wordt de levensfase genoemd. Balans vinden en balans vasthouden is in deze fase aan de orde. Ook in deze fase wordt gebruik gemaakt van capsules Carnitine. Één capsule Carnitine per dag, in de ochtend innemen en één Multi Vita supplement. Zowel bij de ampullen Carnitrin als de capsules Carnitine wordt aangeraden om deze in te nemen met 100 ml lauwwarm water met 3 eetlepels citroensap.

Voor de exacte manier van innemen van de verschillende supplementen en hoe het voedingsdieet eruit ziet raden wij u aan om de bij de Momentumkuur geleverde handleiding goed door te nemen. 

Afslanken met de Momentumkuur levert verbazingwekkende resultaten op. Kijk maar eens hoeveel positieve reacties te vinden zijn op diverse forums.


Persoonlijke voedingscoach

Het afslanken via de Momentumkuur hoef je nooit alleen te doen. Je krijgt namelijk ondersteuning door een gecertificeerde afslankcoach die gespecialiseerd is in de Momentumkuur. Je kunt van de afslankcoach handige adviezen krijgen en vragen stellen met betrekking tot de Momentumkuur.