Afslankmethode Tim Torfs

Het Tim Torfs dieet is gebaseerd op de Momentumkuur en is een afslankkuur van 9 weken.

Tijdens deze afslankkuur van in totaal iets meer dan 2 maanden slank je af op een verantwoorde en veilige manier. In deze periode bevinden zich de dieetfase en de stabiliteitsfase. In de dieetfase van 27 dagen wordt gebruik gemaakt van druppeltjes L-carnitrin ter ondersteuning van het afslankproces. Tijdens de stabiliteitsfase wordt het lichaam in balans gebracht en kan het wennen aan het nieuwe gewicht en het vernieuwde eetpatroon. Het teveel aan vet op het lichaam raak je kwijt via een effectieve afslankmethode. Tijdens het Tim Torfs dieet heb je namelijk geen last van een hongergevoel. Indien dit wel het geval zou zijn zou de afslankkuur niet goed vol te houden zijn. Zometeen zullen we doorgaan op het waarom van de Tim Torfs afslankkuur en waarom het een goede methode is om af te slanken.

Tijdens het Tim Torfs dieet krijg je ondersteuning door middel van een aangewezen gecertificeerde afslankcoach. De afslankcoach geeft handige tips en geeft antwoord op alle vragen rondom. Zodat je op elk moment zorgeloos de afslankkuur kunt voortzetten zonder twijfels of je het op de juiste manier doet.
Bereken zelf je gezonde streefgewicht of doe dit samen met de afslankcoach. Door voor jezelf een doel te stellen heb je iets om naartoe te werken tijdens de afslankkuur en voelt het als een echte overwinning wanneer je je streefgewicht behaald.

 

Sporten tijdens de Tim Torfs afslankkuur?

Beweging kan op diverse manieren. De Tim Torfs afslankkuur in combinatie met sporten is een uitstekende keuze. Uiteraard is sporten gezond, maar gecombineerd met de afslankkuur zijn de resultaten extra positief. Het is belangrijk een sport te kiezen waar jij je prettig bij voelt. Je kunt vervolgens deze sport alleen beoefenen, maar ook samen met iemand. Daarnaast kun je bepalen op welke plaats je de sport wilt uitoefenen. Binnen in een sportschool, in je eigen woning of in de buitenlucht. Vele sporten kunnen zowel binnen als buiten uitgeoefend worden, zoals hardlopen. Hardlopen kan in de buitenlucht maar ook binnen op een hardloopband.

 

Supplementen Tim Torfs dieet

Tijdens de Tim Torfs afslankkuur is naast het voedingsdieet, druppeltjes L-carnitrin een zeer belangrijk onderdeel. De druppeltjes L-carnitrin ondersteunen het afslankproces tijdens de gehele afslankkuur.
In 27 dagen is het mogelijk om ongeveer 10 procent van het lichaamsvet te verliezen, met tevens een blijvend effect. Het jojo-effect is bij het Tim Torfs dieet niet van toepassing.