Effectief afslanken

De Momentumkuur is een afslankkuur welke effectief en tegelijkertijd verantwoord is om te volgen. Door middel van het volgen van de drie fases is het niet moeilijk om af te slanken. Allereerste de dieetfase, daarop volgt de stabilisatiefase en tenslotte de levensfase.

Tevens is de afslankkuur op die manier samengesteld dat gewicht verloren kan worden zonder hierbij een hongergevoel te hebben. Alvorens te starten met de afslankkuur is het goed om een reëel streefgewicht voor ogen te hebben, op die manier kun je ergens naartoe werken.

Tijdens de Momentumkuur wordt gebruik gemaakt van ampullen en capsules Carnitrin, Multi Vita supplementen en het dieet. Een Momentum gecertificeerde afslankcoach helpt bij vragen en ondersteuning tijdens de afslankkuur.

Ampullen, capsules en supplementen

Nu zullen wij uitleggen welke werking de ampullen en capsules Carnitrin hebben en de Multi Vita supplementen.

Allereerst de ampullen. De Carnitrin ampullen hebben de eigenschap om het hongergevoel te laten afnemen, hierdoor wordt bij kleinere hoeveelheden voeding dan men normaal gesproken zal nemen een voldaan gevoel vernomen waardoor eerder gestopt wordt met eten. De ampullen Carnitrin helpt bij een snellere verbranding van het lichaamsvet terwijl de spiermassa behouden blijft.
Dan de capsules. De Carnitrin capsules hebben een andere werking dan de Carnitrin ampullen. De Carnitrin capsules zorgen er namelijk voor dat de behoefte aan zoet eten verminderd. Daarnaast worden de eiwitten, vetten en koolhydraten van de lichamelijke stofwisseling ondersteund.

Tenslotte de supplementen. De Multi Vita supplementen zorgen ervoor dat de lichamelijke behoeften aan vitamines en mineralen tijdens het afslanken op een gezonde wijze worden aangevuld. Zo bevat een Multi Vita supplement diverse vitamines en mineralen, zoals vitamine A, B6, B12 en vitamine C. Ook magnesium bevindt zich in het Multi Vita supplement. Kortom een supplement welke de totale lichaamsbehoefte aan vitamines en mineralen onderhoudt.
Door de inname van de ampullen en capsules Carnitrin, elk in een eigen fase, en de Multi Vita supplementen wordt de energie van het lichaam en de kracht in de spieren behouden.

Het gehele voedingsdieet qua recepten voor heerlijke maaltijden staat beschreven in de bijgeleverde handleiding. Hierin staat ook inhoudelijke informatie over de Momentumkuur en handige tips. 

In de eerste fase, de dieetfase, welke bestaat uit 24 dagen, wordt op de derde dag begonnen het dieet en de Multi Vita supplementen. Vanaf de eerste dag wordt gestart met de ampullen Carnitrin, welke op de derde dag hun effect afgeven. Namelijk, het hongergevoel te verminderen. Op deze manier is het dieet goed vol te houden. Tijdens de dieetfase ligt de nadruk op het afslanken.
De tweede fase is de stabiliteitsfase. Deze fase bestaat uit 21 dagen. Afslanken is ook in deze fase nog aan de orde. In deze fase wordt gebruik gemaakt van Carnitrin capsules in plaats van ampullen. In de tweede fase is het leren in balans te krijgen van het lichaamsgewicht het hoofdpunt. Je stabiliseert je lichaam en laat het wennen aan de vernieuwde omstandigheden.
Ook tijdens de derde fase, de levensfase, wordt gebruik gemaakt van Carnitrin capsules. Alleen in de eerste fase zijn dit ampullen. De derde fase is voornamelijk gericht op het nog meer in balans te krijgen van het lichaamsgewicht en leert dit zo te houden zodat het ook in de toekomst evenwichtig blijft.