Gezond gewicht?

Wil je weten of je een gezond gewicht hebt, dan kun je een BMI check doen op diverse websites. Aan de hand van het invullen van het geslacht, gewicht en lengte wordt je gewicht ingedeeld in een categorie. De categorieën zijn: ondergewicht, gezond gewicht, overgewicht of obesitas. Bij overgewicht of obesitas kun je overwegen om de Bio HCG kuur te gaan volgen. Indien je twijfelt of afslanken voor jou een goede keuze is, neem dan contact op met je huisarts.

Luister naar je lichaam

Afslanken is gezond wanneer je wat kilo’s te zwaar bent. Luister echter naar je lichaam en ga nooit té ver met afslanken.
Bereken daarom af en toe je BMI. Dit kun je doen op diverse websites. Maar ook je persoonlijke Bio HCG coach kan je hiermee helpen en de uitkomsten bespreken. Kun je nog verder gaan of moet je stoppen omdat je BMI te laag wordt.
Bij een te laag BMI heeft je lichaam nog onvoldoend vetreserves om te verbranden.
Samen met je coach bespreek je wanneer het tijd is om je lichaam te laten stabiliseren en wanneer het niet verstandig is om verder af te slanken.
Het is de bedoeling dat je stopt met de afslankkuur, de Bio HCG ampullen, wanneer je het juiste BMI hebt bereikt. Hierna ga je de stabilisatieperiode in.

 

Afslankmethode Bio HCG kuur

De Bio HCG kuur is een effectieve afslankkuur waarbij in 24 dagen ongeveer 10 % van het lichaamsvet kwijtgeraakt kan worden. Zeer goede resultaten binnen korte tijd. Daarom een aantrekkelijk afslankprogramma. Effectief en veilig. Vooral de lichaamsgebieden met vet rond de billen, buik en dijen worden aangepakt.

Ten tijde van het afslanken met de Bio HCG kuur is er een persoonlijke coach, welke speciaal gespecialiseerd is op deze afslankkuur. De persoonlijke coach ondersteunt bij vragen en geeft adviezen.

Na de 24 dagen de Bio HCG kuur te hebben gevolgd is het tijd om het lichaam te stabiliseren, in balans te brengen en te laten wennen aan het vernieuwde voedingspatroon. Deze periode wordt ook wel de stabilisatieperiode genoemd. Indien het gewenste gewicht bereikt is, kan de stabilisatieperiode stopgezet worden. De vernieuwde levensstijl en voedingspatroon zijn zich eigen gemaakt en het lichaam is hiermee in balans gekomen en gewend aan geraakt.

Tijdens deze afslankperiode van 24 dagen ben je uiterst bewust bezig met afslanken. Hierdoor let je op wat je eet en wordt het ritme wat je hierin creëert al snel beschouwt als een normaal voedingspatroon. De kans op gewichtstoename na de afslankperiode is hierdoor veel kleiner.
Dankzij een exclusief online programma van de Bio HCG kuur is er aan de hand van een persoonlijk account exact bij te houden wat de voortgang is van het afslanken.
De maaltijden die bij de Bio HCG kuur horen zijn overzichtelijk beschreven in de bijgeleverde handleiding. Aan de hand van recepten kun je de boodschappen halen in bijvoorbeeld de supermarkt en gezonde maaltijden creëren. In de handleiding staat tevens beschreven wat je het beste wel en niet kunt eten en drinken tijdens de Bio HCG afslankkuur.

Beweging is aan te raden, maar dit is uiteraard altijd goed. Kies een sport waar je je goed bij voelt en waar je plezier in hebt. Ga alleen sporten of bijvoorbeeld samen met een vriendin. Samen de Bio HCG kuur volgen is zeker een aanrader. Je kunt elkaar motiveren en het avontuur samen aangaan. Natuurlijk is de persoonlijke coach te allen tijde te contacteren bij vragen.


Supplementen van Bio HCG kuur

Tijdens de Bio HCG kuur neem je 24 dagen, elke dag 1 ampul in. Dankzij deze ampullen wordt het hongergevoel verminderd waardoor het voedingsdieet goed volgehouden kan worden. De werkzame stof van de Bio HCG ampullen is L-carnitine. Dit is een speciale vloeistof welke effect heeft op de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. De stofwisseling van het lichaam wordt versneld, de eetlust wordt verminderend en de vetverbranding wordt op een hoger tempo gezet. L-carnitine zorgt ervoor dat de vetten in het lichaam worden verplaatst en uiteindelijk allemaal worden verbrand, vetverbranding.

Een Bio HCG ampul bestaat uit de vloeistof L-carnitine, gedestilleerd water en citroenzuur. Door deze ampullen tijdens de afslankkuur in te nemen houdt het lichaam vetten niet onnodig vast, wat wel zou gebeuren indien er een continu hongergevoel zou zijn. In dat geval zal vet van het lichaam extra snel worden opgeslagen en vastgehouden.